13. tammikuuta 2020

Tekonologiaa, omistajanvaihdoksia ja huippunimiä tarjolla

Hankkeen viimeinen kevät starttaa. Ohjelma on nyt saatu kasattua.

Kevät starttaa ennakkoesittelyllä. SeAMKiin valmistuu Älykoti, jossa on esillä kuntotukseen ja kotiin soveltuvia ohjelmistoja, laitteita ym. 19.2. pääsemme tutustumaan tuohon kaikkeen. Illan aikana kuulemme esittelyjä ja voimme iltapalan äärellä pohtia kuinka ja mihin kaikkea tarjolla olevaa voisi hyödyntää.

Huhtikuun 2. päivänä pureudutaan vielä omistajanvaihdosten teemaan. Omistajanvaihdoksten kanssa pitkään työskennellyt Juha Tall kertoo osakekaupoista, liiketoimintakaupoista ja niiden eroista. Lisäksi esittelyssä on omistajanvaihdoksen pohtimista helpottamaan rakennetut työkalut.

Sokerina pohjalla on 28.4. yhteistyössä SeAMK Forumin kanssa järjestettävä tilaisuus, jonne puhujaksi saimme Heikki Hiilamon. Esittelyteksin mukaisesti "Hän työskentelee tällä hetkellä THL:n tutkimusprofessorina. Heikki on valtiotieteiden ja filosofian tohtori sekä tietokirjailija. Hän työskennellyt Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professorina. Tätä ennen hän työskenteli Kansaneläkelaitoksessa tutkimusprofessorina. Hiilamo nimettiin vuonna 2008 Tampereen yliopiston terveystieteen laitokselle sosiaali- ja terveyspolitiikan dosentiksi. Hiilamo on vireä yhteiskunnallinen keskustelija, ja hänen näkemyksiään on kuultu laajasti sote-uudistusten valmistelussa." Täyttä asiaa siis luvassa! Hiilamon luennon jälkeen hanke tarjoaa ilmoittautuneille kaffet ja mahdollisuuden pureskella porukalla juuri kuultua ja sen merkitystä. 

Tule mukaan hyödyntämään tarjonta! Tilaisuudet ovat maksuttomia. 



19.2.2020 Älykoti: kodin ja kuntoutuksen apuvälineitä
Kello 16.30-19, SeAMK Kampustalo, Kalevankatu 35, Seinäjoki
SeAMKissa valmistuu Älykoti, jonne on hankittu kuntoutuksessa ja kodeissa käytettäviä teknologisia apuvälineitä. Ennakkotutustuminen on nyt mahdollista. Illan aikana tutustutaan laitteistoon sekä mietitään niiden hyödyntämistä. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä. Ilmoittautumiset viimeistään 13.2.

PERUTTU 2.4.2020 Omistajanvaihdokset
Kello 15-18, Frami F, Kokoustila 7. taivas, Kampusranta 11, Seinäjoki
Osakekaupat, liiketoimintakaupat ja sukupolvenvaihdokset: miten ne eroavat toisistaan ja mikä kannattaa valita. Tarkastelussa myös omistajanvaihdoksen prosessin eteneminen ja sitä helpottavat työkalut. Asiantuntijana Juha Tall. Ilmoittautumiset viimeistään 26.3.

TOTEUTETAAN VERKON VÄILTYKSELLÄ
28.4.2020 Terveys ja hyvinvointi syntyy yhdessä
Kello 15-16.30, Frami F, Keltainen auditorio (F128), Kampusranta 11, Seinäjoki
Professori Heikki Hiilamo työskentelee THL:n tutkimusprofessorina. Hän on valtiotieteiden ja filosofian tohtori sekä tietokirjailija. Hiilamo on vireä yhteiskunnallinen keskustelija, ja hänen näkemyksiään on kuultu laajasti sote-uudistusten valmistelussa. Luento järjestetään yhdessä SeAMK Forumin kanssa. Luennon jälkeen keskustelua voi jatkaa kahvikupin äärellä hanketyöntekijöiden kanssa klo 17.30 saakka. Kahvitilaisuuteen pyydetään ilmoittautumisia viim. 23.4.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Salla Kettunen, puh. 040 868 0140, sposti salla.kettunen (at) seamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti